Agenda

Op vrijdagavond 7 oktober werken wij belangeloos mee aan een benefietconcert in de Zeeuwse Concertzaal te Middelburg.

Koor A58 geeft de Zeeuwse Concertzaal vleugels!

Het verdrietige nieuws bereikte ons dat de vleugel, de ‘grand old lady’ van de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg aan het eind van haar carrière is gekomen. Ze heeft ons bij heel wat concerten naar grote hoogten getild. Zo heeft zij heeft ons geholpen bij de directe plaatsing voor de finale van het Nederlands KoorFestival in 2012.

Wij werken daarom graag en belangeloos mee aan de crowdfundingsactie om de aanschaf van een nieuwe vleugel mogelijk te maken. De geweldige akoestiek, de authentieke sfeer, alle aandacht en ruimte die gegeven wordt aan het optimaal muzikaal presteren maakt het elke keer een feest te mogen zingen in de Concertzaal. Begeleiding op een instrument dat zich daarin naadloos voegt, hoort daarbij.
Het doet ons deugd dat we uitgenodigd zijn voor deze actie, natuurlijk doen wij mee! U ook?

Kom dan op vrijdag 7 oktober vanaf 20.00 uur naar de Zeeuwse Concertzaal om een geweldige avond mee te maken. Er is een veiling van prachtige stukken, beschikbaar gesteld door een aantal organisaties, kunstenaars en musici. Commissaris van de Koning Han Polman opent de avond met zijn combo, daarna volgt een pianorecital van Feico Deutekom met werken van Einaudi en Glass. Na de pauze is het podium aan ons. Wij brengen een gevarieerd programma onder leiding van Rob van der Meule met Rutger de Ronde op piano. En als kers op de taart zullen verschillende nieuwe koorleden hier hun première mee mogen maken.
Kom, maak het mee, en help de Concertzaal aan een nieuwe vleugel!

Meer info en kaarten à € 25,-: www.zeeuwseconcertzaal.nl